GAPS NYT PSYKIATRISYGEHUS · SLAGELSE

ENTREPRISE: MALERARBEJDE
KNAP 7 MILL. - UDFØRT: 2014 – 2015

UDFØRES FOR JAKON AS

FLERE PROJEKTER >>

H. Friedmann & Søn AS har den fulde malerentreprise for det nye psykiatriske sygehus, som bygges for Region Sjælland i Slagelse. Byggeriet forventes færdigt ultimo 2015, og malerarbejdet er påbegyndt i juli 2014. Der er primært tale om maling af vægge og lofter.

 

Efter 1,5 års hårdt arbejde er vi ved at have afsluttet arbejdet i forbindelse med opgaven GAPS Slagelse psykiatrisygehus.

 

Byggeriet består af ca. 44.000 etagemeter og er fordelt på 5 forskellige bygninger, heraf 3 i 1 etage, 1 i 2 etager, og administrationsbygning i 4 etager. Bygningerne omfatter vidt forskellige rumtyper fra alm. kontorarealer til højsikrede patientstuer.

 

Eller sagt på en anden måde er der ca. brugt 22.085 liter vægmaling i 21 forskellige farver efter farveprojekt af Billedkunstner Marlene Landgreen og ca. 59.455 liter spartelmasse. Jo, der er brugt kræfter på at fordele disse mængder på div. overflader.

 

Jeg vil gerne takke vore samarbejdspartnere både tilsyn ved Karlsson Arkitekter, byggeledelse ved Rambøll, hovedentreprenør Jakon A/S og sidst men ikke mindst vore medarbejdere, der har været med på projektet.

 

Det har været en lang og spændende og lærerig opgave med både knaster og bump, som der hører sig til, men fra H. Friedmann & Søn AS's synspunkt må vi erkende, at vi er rigtig godt tilfredse med resultatet.

 

En stor tak for samarbejdet til jer alle.

 

Vi er allerede i gang med en ny spændende opgave bl.a. 2 bygninger på DTU, som totalrenoveres og saneres. Bygning 201 og 204, som primært bliver indrettet med kontorer,  skal benyttes af DTU Fødevareinstituttet og DTU Veterinærinstituttet.

SE BILLEDER
FRA GAPS >>


TILBUD PÅ LIGNENDE PROJEKTER

Vi har  erfaring med andre lignende projekter og har bl.a. også udført epoxy behandling af produktionsanlæg i medicinal industrien.
Har du et lignende projekt, som du ønsker tilbud på, enten som total- eller del entreprise…

…så kontakt os.

Mesterlodden 44  ·  Postboks 88  ·  2820 Gentofte  ·  CVR 15 20 37 49  ·  Tlf. 39 65  71 50